Συνέχιση Ανάγνωσης Στο Word 13

Posted on Updated on

Resume Reading in Word 13

Επεξεργαζόμαστε ένα έγγραφο στο Word αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να κλείσουμε το έγγραφο για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αργότερα. Ωραία, Κανένα Πρόβλημα. Αλλά ποιο σημείο του εγγράφου επεξεργαζόμασταν την τελευταία φορά; Δεν θυμόμαστε!!!

Το Word 13 το έχει προνοήσει!!!

Όταν κλείσουμε το έγγραφό μας στο Microsoft Word 13, την επόμενη φορά που θα το ανοίξουμε εμφανίζεται το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) στο δεξιό μέρος της οθόνης όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

Το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) μας καλωσορίζει πίσω και μας συμβουλεύει να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε την τελευταία φορά.

Αναφέρει τον αριθμό της σελίδας στην οποία δουλεύαμε την τελευταία φορά και το ακριβές σημείο. Επίσης μας αναφέρει και το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε πριν την τελευταία επεξεργασία του συγκεκριμένου εγγράφου.

Στην παρακάτω εικόνα μας ειδοποιεί ότι δουλεύαμε στη Σελίδα 100 πριν μερικά δευτερόλεπτα.

A Few Seconds Ago

Στην παρακάτω εικόνα έχω κλείσει το έγγραφο και το έχω ξανά ανοίξει αργότερα. Το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) μας ειδοποιεί και πάλι ότι δουλεύαμε στη Σελίδα 100, πριν από Έξι (6) λεπτά.

Six Minutes

Για μία ακόμα φορά στην παρακάτω εικόνα έχω κλείσει και ξανά ανοίξει το έγγραφο αργότερα. Το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) μας ειδοποιεί και πάλι ότι δουλεύαμε στη Σελίδα 100 πριν από Μία (1) ώρα.

One Hour

Ξανά συνεχίζουμε από εκεί που το είχαμε αφήσει απλά και γρήγορα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε ένα κλικ πάνω στο Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) και θα μεταφερθούμε στο ακριβές σημείο του εγγράφου.

Στην παρακάτω εικόνα το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) μας πληροφορεί ότι δουλεύαμε στη Σελίδα 100 πριν Τέσσερις (4) ώρες.

Four Hours

Εάν ανοίξουμε το έγγραφο και δεν κάνουμε χρήση του Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης), αυτό συρρικνώνεται στην μορφή που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα και εάν πλοηγηθούμε από πάνω του ξαναεμφανίζει όλες τις πληροφορίες που έχω περιγράψει παραπάνω.

Shrinked

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video σχετικά με το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) στο Word 13.

Resume Reading

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s