Νέες Πένες διαθέσιμες στο Office 365

Posted on

New Pen Sets Available in Office 365

Καινούργιο πακέτο από Πένες (Pens) είναι διαθέσιμες στο Microsoft Office 365, Πένες (Pens), οι οποίες είναι προσαρμόσιμες και φορητές. Το καλό είναι ότι μπορούμε να καθορίσουμε ποιες πένες θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε, πένες οι οποίες θα είναι διαθέσιμες και στο Microsoft Word, Microsoft Excel and Microsoft PowerPoint.

Νέες Πένες Στο Microsoft Office 365

Στην παρακάτω εικόνα, έχω το Microsoft Word ανοιχτό, και έπειτα έχω επιλέξει το tab Σχεδίαση (Draw) όπου και πρέπει να εντοπίσουμε την περιοχή Πένες (Pens) της κορδέλας όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

Draw Tab in Office 365

Στην παρακάτω εικόνα, έχω το Microsoft Excel ανοιχτό, και έπειτα έχω επιλέξει το tab Σχεδίαση (Draw) όπου και πρέπει να εντοπίσουμε την περιοχή Πένες (Pens) της κορδέλας όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

Draw Tab in Excel 365

Στην παρακάτω εικόνα, έχω το Microsoft PowerPoint ανοιχτό, και έπειτα έχω επιλέξει το tab Σχεδίαση (Draw) όπου και πρέπει να εντοπίσουμε την περιοχή Πένες (Pens) της κορδέλας όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

Draw Tab in PowerPoint 365

Στην παρακάτω εικόνα έχω επιλέξει την πρώτη πένα που είναι διαθέσιμη. Έπειτα από το πτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται μπορούμε να αλλάξουμε μία ποικιλία από πράγματα για να προσαρμόσουμε την πένα μας και τα οποία είναι τα εξής:

  • Πάχος (Thickness): Μπορούμε να αυξήσουμε ή να μειώσουμε το πάχος της Πένας (Pen) στο μέγεθος που θέλουμε. Υπάρχουν πέντε ρυθμίσεις για τις πένες που κυμαίνονται από . 25mm σε 3,5mm. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το πάχος που θέλουμε επιλέγοντας το πάχος που θέλουμε είτε να χρησιμοποιήσουμε τον ρυθμιστή πάχους.
  • Χρώματα (Colors): Μπορούμε να επιλέξουμε από μία ποικιλία χρωμάτων που είναι διαθέσιμα για εμάς, κάνοντας απλώς ένα κλικ πάνω τους. Υπάρχουν δεκαέξι στερεά χρώματα τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε από το μενού. Εάν επιλέξουμε και την εντολή Περισσότερα Χρώματα (More Colors) που βρίσκεται στο κάτω μέρος του πτυσσόμενου μενού, θα βρούμε και ακόμα περισσότερα χρώματα.
  • Εφέ (Effects): Μπορούμε να επιλέξουμε από μία ποικιλία εφέ κάνοντας απλώς κλικ πάνω τους, όπως τα παρακάτω: Ουράνιο Τόξο (Rainbow), Γαλαξίας (Galaxy), Λάβα (Lava), Ωκεανός (Ocean), Χρυσός Ροζ (Rose Gold), Χρυσό (Gold), Ασημί (Silver), Χάλκινο (Bronze)

Pens in Office 365

Στην παρακάτω εικόνα, έχω επιλέξει την δεύτερη πένα που είναι διαθέσιμη. Αυτή η πένα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις για το Πάχος (Thickness) και για το Χρώμα (Color). Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και για αυτήν, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Pens in Office 365

Στην παρακάτω εικόνα, έχω επιλέξει την τρίτη πένα που είναι διαθέσιμη. Αυτή η πένα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις για το Πάχος (Thickness) και για το Χρώμα (Color). Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και για αυτήν, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Pens in Office 365

Στην παρακάτω εικόνα, έχω επιλέξει την τέταρτη πένα που είναι διαθέσιμη. Αυτή η πένα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις για το Πάχος (Thickness) και για το Χρώμα (Color). Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και για αυτήν, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Pens in Office 365

Στα παραπάνω παραδείγματα έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή του Microsoft Word, αλλά ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για το Microsoft Excel και για το Microsoft PowerPoint. Εάν θέλουμε να προσθέσουμε μία Πένα (Pen) ή Εργαλείο Επισήμανσης (Highlighter) σαν αγαπημένο, θα πρέπει να επιλέξουμε την εντολή Προσθήκη Πένας (Add Pen) που βρίσκεται στα δεξιά της περιοχή Πένες (Pens) όπως εμφανίζεται και παρακάτω. Το πτυσσόμενο μενού εμφανίζεται όπου και μπορούμε να προσθέσουμε μία Πένα (Pen) ή Εργαλείο Επισήμανσης (Highlighter) όπως και εμφανίζεται και παρακάτω.

Add Pen

Εάν προσθέσουμε μία Πένα (Pen) για την πρώτη φορά, μία Συμβουλή Οθόνης (Screen Tip) εμφανίζεται που αναφέρει το παρακάτω:

  • Οι Αγαπημένες Σας Πένες Είναι Πάντα Κοντά
  • Θα Γίνει Απομνημόνευση Αυτού Του Συνόλου Πενών Στις Εφαρμογές Και Τις Συσκευές Σας. Κάντε Μεταφορά Και Απόθεση Για Να Αλλάξετε Τη Σειρά
  • Your Favorites Pens Are Always Near
  • We’ll Remember This Set Of Pens Across Your Apps And Devices. Drag And Drop To Change The Order

Favorites Pens

Αυτό είναι. Μπορούμε να σχεδιάσουμε ελεύθερα και να κάνουμε σχόλια, να επισημάνουμε κείμενο ή ακόμα να σχεδιάσουμε σχήματα απλά και γρήγορα, απλώς με την επιλογή της Πένας (Pen) ή του Εργαλείου Επισήμανσης (Highlighter) που θέλουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το video που περιγράφει τις Νέες Πένες Διαθέσιμες στις εφαρμογές του Microsoft Office 365 (New Pens Available in Microsoft Office 365).

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο Κανάλι Μου Στο YouTube Channel.

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s