Εργαλεία Συνημμένων Στο Outlook 365

Posted on

Attachment Tools Tab in Microsoft Outlook 365

Αρκετές φορές, θα δούμε συνημμένα αρχεία κάτω από ένα Μήνυμα (Message) στο Outlook 365. Όταν λάβουμε μία εικόνα ως συνημμένο, θα μπορούμε να τη δούμε στο Κυρίως Σώμα του Μηνύματος (Message Body). Εάν κάνουμε ένα διπλό κλικ πάνω σε ένα Συνημμένο (Message), θα ανοίξει το Συνημμένο (Attachment) ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει συσχετιστεί. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με τα Συνημμένα Αρχεία (Attachment Files); Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να χειριστείτε Συνημμένα (Attachments) στο Outlook 365, απλώς συνεχίστε να διαβάζεται.

Εργαλεία Συνημμένων Στο Outlook 365

Αφού ανοίξουμε ένα Μήνυμα (Message) το οποίο περιέχει Συνημμένα (Attachments) και επιλέξουμε ένα από τα Συνημμένα (Attachment), εμφανίζεται το tab Εργαλεία Συνημμένων (Attachment Tools) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Το tab Συνημμένα (Attachment) έχει ενεργοποιηθεί, και το οποίο χωρίζεται στα εξής μέρη με τις ακόλουθες εντολές:

Attachments Tool Tab in Outlook 365

Ενέργειες (Actions):

 • Άνοιγμα (Open): Με την επιλογή της εντολής, Ανοίγουμε (Open) το Συνημμένο (Attachment) με την αντίστοιχη εφαρμογή. Ανοίγουμε Συνημμένα (Attachments) μόνο εάν εμπιστευόμαστε την πηγή.
 • Γρήγορη Εκτύπωση (Quick Print): Με την επιλογή της εντολής, στέλνουμε το επιλεγμένο Συνημμένο (Attachment) στον προκαθορισμένο Εκτυπωτή (Printer), χωρίς να κάνουμε κάποια αλλαγή.
 • Κατάργηση Συνημμένου (Remove Attachment): Με την επιλογή της εντολής Καταργούμε (Remove) το επιλεγμένο Συνημμένο (Attachment) από το Μήνυμα (Message).

Actions Area

Αποθήκευση Στον Υπολογιστή (Save To Computer):

 • Αποθήκευση Ως (Save As): Με την επιλογή της εντολής, Αποθηκεύουμε (Save) το επιλεγμένο Συνημμένο (Attachment) στον Υπολογιστή (Computer) μας.
 • Αποθήκευση Όλων Των Συνημμένων (Save All Attachments): Με την επιλογή της εντολής, Αποθηκεύουμε (Save) όλα τα Συνημμένα (Attachments) που περιλαμβάνονται στο Μήνυμα (Message) στον Υπολογιστή (Computer) μας.

Save To Computer Area

Αποθήκευση Στο Cloud (Save To Cloud):

 • Αποστολή (Upload): Με την επιλογή της εντολή, Αποστέλλουμε (Upload) το επιλεγμένο Συνημμένα (Attachments) στο Cloud.
 • Αποστολή Όλων Των Συνημμένων (Upload All Attachments): Με την επιλογή της εντολής Αποστέλλουμε (Upload) τα Συνημμένα (Attachments) που περιλαμβάνονται στο Μήνυμα (Message) στο Cloud.

Save To Cloud Area

Είτε επιλέξουμε Αποστολή (Upload) ή Αποστολή Όλων Των Συνημμένων (Upload All Attachments), εμφανίζεται το πτυσσόμενο μενού όπου και μπορούμε να αποστείλουμε τα Συνημμένα (Attachments) στον Προσωπικό (Personal) ή Επαγγελματικό (Business) Λογαριασμό (Account) στο OneDrive.

Save To Cloud Area

Επιλογή (Selection):

 • Επιλογή Όλων (Select All): Με την επιλογή της εντολής, επιλέγουμε όλα τα Συνημμένα (Attachments) στο Μήνυμα (Message).
 • Αντιγραφή (Copy): Με την επιλογή της εντολής, αντιγράφουμε το επιλεγμένο Συνημμένο (Attachment) και τοποθετείται στο Πρόχειρο (Clipboard).

Selection Area

Μήνυμα (Message):

Εμφάνιση Μηνύματος (Show Message): Με την επιλογή της εντολής, επιστρέφουμε στο Μήνυμα (Message), όπου και μπορούμε να δούμε το Μήνυμα (Message) που περιλαμβάνει τα Συνημμένα (Attachments).

Message Area

Στην παρακάτω εικόνα, πλοηγούμε σε έναν συγκεκριμένο Φάκελο (Folder) στα Εισερχόμενα (Inbox). Αφού έχω εντοπίσει Μήνυμα (Message) που περιέχει Συνημμένα (Attachments), μπορούμε να πλοηγηθούμε πάνω από ένα Συνημμένο (Attachment) και να κάνουμε ένα δεξί κλικ πάνω του, όπου και εμφανίζεται ένα μενού συντόμευσης. Μπορούμε να παρατηρήσουμε στο μενού συντόμευσης, ότι βρίσκονται και οι περισσότερες εντολές που βρίσκονταν και στο tab Εργαλεία Συνημμένων (Attachment Tools) και που είναι τα εξής:

 • Προεπισκόπηση (Preview)
 • Άνοιγμα (Open)
 • Γρήγορη Εκτύπωση (Quick Print)
 • Αποθήκευση Ως (Save As)
 • Αποθήκευση Όλων Των Συνημμένων (Save All Attachments)
 • Αποστολή (Upload)
 • Αποστολή Όλων Των Συνημμένων (Upload All Attachments)
 • Κατάργηση Συνημμένων (Remove Attachments)

ShortCut Menu in Outlook

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το video που περιγράφει τα Εργαλεία Συνημμένων Tab Στο Microsoft Outlook 365 (Attachments Tools Tab in Microsoft Outlook 365).

Μην Ξεχάσετε να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube.

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s