Αποθήκευση Ώς Νέας Ομάδας Ημερολογίων Στο Outlook 365

Posted on

Save As New Calendar Group in Outlook 365

Όπως αναφέρθηκα και σε προηγούμενη ανάρτησή μου, Δημιουργία Νέας Ομάδας Ημερολογίων Στο Outlook 365 (Create New Calendar Groups in Outlook), μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική μας Ομάδα Ημερολογίων (Calendar Groups) στο Outlook. Εάν την ίδια χρονική στιγμή βλέπουμε το ίδιο σετ ημερολογίων ξανά και ξανά, μπορούμε να γλιτώσουμε χρόνο δημιουργώντας μία Ομάδα Ημερολογίων (Calendar Group). Σε αυτήν την ανάρτηση θα περιγράψω πώς να Αποθηκεύσουμε Μία Νέα Ομάδα Ημερολογίων (Save As A New Calendar Group) στο Outlook. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνεχίσετε να διαβάζεται παρακάτω.

Αποθήκευση Νέας Ομάδας Ημερολογίων

Αφού μεταφερθούμε στο Ημερολόγιό (Calendar) μας στο Outlook 365, το tab Κεντρική (Home) ενεργοποιείται όπως εμφανίζεται και παρακάτω. Τότε θα πρέπει να εντοπίσουμε την περιοχή Διαχείριση Ημερολογίων (Manage Calendars) της κορδέλας για να προχωρήσουμε στην υπόλοιπη διαδικασία.

Manage Calendars in Outlook 365

Στην περιοχή Διαχείριση Ημερολογίων (Manage Calendars) της κορδέλας, επιλέγουμε την εντολή Ομάδες Ημερολογίων (Calendar Groups) όπου και εμφανίζεται το πτυσσόμενο μενού όπως εμφανίζεται και παρακάτω, όπου και επιλέγουμε την εντολή Αποθήκευση Ως Νέας Ομάδας Ημερολογίων (Save As New Calendar Group). Με την επιλογή της εντολής αποθηκεύουμε τα ημερολόγια που εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως μία νέα ομάδα ημερολογίων στο παράθυρο φακέλων.

Στο δικό μου παράδειγμα, έχω εμφανίσει δύο διαφορετικό Ημερολόγια Γενεθλίων (Birthday Calendars). Το ένα είναι από τον προσωπικό μου λογαριασμό, και το άλλο από μία διαφορετική ομάδα.

Save As New Calendar Group in Outlook 365

Αφού επιλέξουμε την εντολή Αποθήκευση Ως Νέα Ομάδα Ημερολογίων (Save As New Calendar Group), εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Δημιουργία Νέας Ομάδας Ημερολογίων (Create New Calendar Group) όπως εμφανίζεται παρακάτω. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να Πληκτρολογήσουμε Ένα Όνομα Για Τη Νέα Ομάδα Ημερολογίων (Type A Name For The New Calendar Group). Αφού τελειώσουμε, πατάμε στο κουμπί Οκ, για να προχωρήσει η διαδικασία δημιουργίας Νέας Ομάδας Ημερολογίων (New Calendar Group).

Create New Calendar Group in Outlook 365

Αυτό είναι. Η Νέα Ομάδα Ημερολογίων (New Calendar Group) έχει δημιουργηθεί. Στο κάτω δεξιό μέρος του παραθύρου του Ημερολογίου (Calendar), όπου βρίσκεται το Παράθυρο Φακέλων (Folder Pane) παρατηρούμε το Όνομα (Name) της Ομάδας Ημερολογίων (Calendar Group) που δημιουργήσαμε. Για να εμφανίσουμε ή να αποκρύψουμε την Ομάδα Ημερολογίων (Calendar Group), απλώς θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε το κουμπί ελέγχου στα αριστερά του Ονόματος Ομάδας Ημερολογίων (Calendars Group Name).

Combined Calendars in Outlook 365

Να έχετε υπόψιν ότι οποιοδήποτε Ημερολόγιο (Calendar) που βρίσκεται στο Παράθυρο Φακέλων (Folder Pane), που να εμφανιστεί ταυτόχρονα με οποιοδήποτε άλλο γκρουπ, ακόμα και εάν δεν είναι μέλος της Ομάδος (Group). Μπορούμε να εμφανίσουμε ή να αποκρύψουμε οποιοδήποτε Ημερολόγιο (Calendar) είτε ενεργοποιώντας είτε απενεργοποιώντας το κουμπί ελέγχου στο Παράθυρο Φακέλων (Folder Pane) είτε κάνοντας κλικ στο κουμπί Κλείσιμο (Close) του tab του Ημερολογίου (Calendar). Όταν δεν εμφανίζουμε ένα Ημερολόγιο (Calendar) δεν σημαίνει ότι έχει διαγραφεί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το video που περιγράφει Πώς Να Αποθηκεύσουμε Μία Νέα Ομάδα Ημερολογίων Στο Outlook 365 (Save As New Calendar Group in Outlook 365).

Μην ξεχάσετε να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube!!!

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s