Εξαγωγή Παρουσίασης Σε Video Ultra HD (4K) στο PowerPoint

Posted on

Export A Presentation Into Video in Ultra HD (4K) in PowerPoint

Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να Δημιουργήσουμε Βίντεο (Create Video) από την Παρουσίαση (Presentation) του PowerPoint. Γνωρίζουμε ότι ένα βίντεο αποσπά την προσοχή των ακροατών πιο εύκολα από το να παρουσιάζουμε Διαφάνειες (Slides). Διακόπτει την μονοτονία της παρουσίασης συνεχόμενων Διαφανειών (Slides), προσδίδει περισσότερο κύρος στα περιεχόμενα και βοηθάει στο ακροατήριο να ταυτιστεί με το υλικό μας. Σε προηγούμενη ανάρτησή μου έχω περιγράψει τη διαδικασία Δημιουργίας Βίντεο Από Παρουσίαση. Η διαφορά που υπάρχει τώρα, είναι ότι υπάρχει μία νέα ποιότητα δημιουργίας, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε Εξαγωγή (Export) Βίντεο (Video). Η νέα ποιότητα είναι η Ultra HD (4K). Η ανάλυση που χρησιμοποιείτεαι για Παρουσιάσεις (Presentations) του PowerPoint και για οθόνες είναι η UHDTV 4K και 3840 x 2160 εικονοστοιχεία (pixels). Απλώς συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε Εξαγωγή Παρουσίασης Σε Βίντεο Ultra HD (4K) (Export Presentation to a Video Ultra HD 4K).

Εξαγωγή Βίντεο Ultra HD (4K) στο PowerPoint 365

Πρώτα θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Αρχείο (File) για να περάσουμε σε Προβολή Backstage. Αφού μεταφερθούμε σε Προβολή Backstage, από το πτυσσόμενο μενού στα αριστερά επιλέγουμε την κατηγορία Εξαγωγή (Export) όπως εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα. Από τη μέση του πτυσσόμενου μενού και κάτω από την κατηγορία Εξαγωγή (Export), επιλέγουμε την εντολή Δημιουργία Βίντεο (Create A Video).

Export to Video

Από τα δεξιά, και κάτω από εκεί που αναγράφει Δημιουργία Βίντεο (Create A Video) που αναφέρει τα εξής:

Αποθηκεύστε Την Παρουσίαση Ως Βίντεο Το Οποίο Μπορείτε Να Εγγράψετε Σε Δίσκο, Να Αποστείλετε Στο Web Ή Να Στείλετε Μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Save Your Presentation As A Video That You Can Burn To A Disk, Upload To The Web, Or Email)

  • Περιλαμβάνει Όλους Τους Χρονισμούς, Τις Αφηγήσεις, Τις Μολυβιές Και Τις Κινήσεις Δείκτη Λέιζερ Που Έχουν Εγγραφεί (Includes All Recorded Timings, Narrations, Ink Strokes, And Laser Pointer Gestures)
  • Διατηρεί Τις Κινήσεις, Τις Μεταβάσεις Και Τα Πολυμέσα (Preserves Animations, Transitions, And Media)

Εδώ έχουμε το πτυσσόμενο μενού μαζί με όλες τις διαθέσιμες ποιότητες με τις οποίες μπορούμε να Εξάγουμε (Export) το Video. Αυτές οι ποιότητες είναι οι εξής και έχουν αναφερθεί και σε προηγούμενη ανάρτηση.

Video Ultra HD (4K)

  • Full HD (1080p) – Μεγάλο Μέγεθος Αρχείου και Εξαιρετικά Υψηλή Ποιότητα (Large File Size And Full High Quality) (1920 x 1080)
  • HD (720p) – Μεσαίο Μέγεθος Αρχείου και Μέτρια Ποιότητα (Medium File Size And Moderate Quality) (1280 x 720)
  • Standard (480p) – Το Μικρότερο Μέγεθος Αρχείου και η Χαμηλότερη Ποιότητα (Smallest File Size And Lowest Quality)

Η τελευταία διαθέσιμη ποιότητα που είναι διαθέσιμη στο PowerPoint για να κάνουμε Εξαγωγή το Βίντεο (Export our Video) είναι το Ultra HD (4K) – Το Μεγαλύτερο Σε Μέγεθος Αρχείου Και Αρκετά Υψηλή Ποιότητα (Largest File Size And Ultra High Quality) (3840 x 2160)

Άλλος τρόπος για να κάνουμε Εξαγωγή Σε Video την Παρουσίασή μας (Export As Video our Presentation), είναι να χρησιμοποιήσουμε το tab Εγγραφή (Recording), και από την δεξιά πλευρά της κορδέλας και στην περιοχή Αποθήκευση (Save) να χρησιμοποιήσουμε την εντολή Εξαγωγή Σε Βίντεο (Export To Video). Αφού επιλέξουμε την εντολή, ακολουθούμε τα ίδια βήματα που περιεγράφηκαν παραπάνω.

Export to Video Ribbon Command

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει Πώς να κάνουμε Εξαγωγή την Παρουσίασή μας Σε Video Ultra HD (4K) – (How To Export A Presentation To Video in Ultra HD (4K)).

Μην Ξεχάσετε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube.

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s