Τι Είναι & Τι Κάνει το Χαρακτηριστικό Προσεχώς Κοντά Σας Στο Outlook 365;

Posted on

What Is The Coming Soon Feature in Outlook 365?

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Microsoft, καθημερινά ασχολείται με το πώς θα βελτιώσει την εμπειρία μας με το Outlook επί καθημερινής βάσης, με την συνεχή ενημέρωσή μας για τις επερχόμενες ενημερώσεις που θα κάνουν το αγαπημένο μας πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμα πιο αξιαγάπητο. Έτσι λοιπόν κάνει την εμφάνισή του το Προσεχώς Κοντά Σας (Coming Soon) στο Outlook 365. Με αυτό το χαρακτηριστικό έχουμε τον έλεγχο εμείς όταν πρόκειται για μεγάλες επερχόμενες ενημερώσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε, να μάθουμε για αυτές τις νέες ενημερώσεις πριν ακόμα οι αλλαγές αυτές εφαρμοστούν σε όλους τους υπόλοιπους. Για να μάθετε περισσότερα λοιπόν για το χαρακτηριστικό Προσεχώς Κοντά Σας (Coming Soon) στο Outlook 365 απλώς συνεχίστε να διαβάζετε την παρακάτω ανάρτηση.

Προσεχώς Κοντά Σας στο Outlook 365

Στην παρακάτω εικόνα, έχω ανοίξει την εφαρμογή του Microsoft Outlook. Μπορούμε να δούμε την Κορδέλα (Ribbon) με όλα τα διαθέσιμα tab και όλες τις διαθέσιμες εντολές.

Outlook 365 Ribbon

Στην πάνω δεξιά γωνία της κορδέλας και κάτω από τις εντολές Ελαχιστοποίηση (Minimize), Μεγιστοποίηση (Maximize) και Κλείσιμο (Close), μπορούμε να δούμε την εντολή Προσεχώς (Coming Soon). Στα δεξιά της εντολής υπάρχει το κουμπί Ανοιχτό (On) και Κλειστό (Off), εάν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε. Τι κάνει όμως η εντολή Προσεχώς (Coming Soon); Μπορούμε να Μάθουμε Περισσότερα Σχετικά Με Τις Δυνατότητες Που Θα Είναι Σύντομα Διαθέσιμες Και Να Κοινοποιήσουμε Τα Σχόλιά Μας (Learn More About Features That Are Coming Soon And Share Feedback).

Coming Soon Feature in Outlook 365

Εάν θελήσουμε να Μάθουμε Περισσότερα (Want To Learn More), θα πρέπει να πατήσουμε πάνω στην εντολή, και αμέσως θα εμφανιστεί το παράθυρο εργασιών Προσεχώς (Coming Soon) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Εδώ ενημερωνόμαστε για το εξής:

“Κατά Καιρούς Θα Κυκλοφορούμε Μια Νέα Δυνατότητα Στο Outlook Που Αλλάζει Την Εμφάνιση, Την Αίσθηση Ή Τη Λειτουργικότητα Του Outlook. Η Δυνατότητα “Σύντομα , Διαθέσιμα” Προσφέρει Τον Χρόνο Που Απαιτείται Για Να Δοκιμάσετε Αυτές Τις Αλλαγές Χωρίς Να Αλλάξετε Το Πρόγραμμά Σας, Να Μάθετε Για Αυτές Και Να Κάνετε Σχόλια Προτού Οι Αλλαγές Κυκλοφορήσουν Για Όλους Τους Πελάτες”

(Occasionally, We’ll Release A New Feature In Outlook That Changes The Look, Fell Or Functionality Of Outlook. Coming Soon Gives You A Window Of Time To Try These Changes On Your Own Schedule, Learn About Them, And Share Feedback With Us Before The Changes Are Released To All Customers)

Coming Soon Feature in Outlook 365

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για προσεχείς ενημερώσεις και για καινούργια νέα από την Microsoft, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο Εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει το νέο χαρακτηριστικό Σύντομα Κοντά Σας Στο Microsoft Outlook 365 (Coming Soon feature in Microsoft Outlook 365).

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube .

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s