Πώς Να Στείλουμε Τα Σχόλιά Μας Για Τις Εφαρμογές Του Microsoft;

Posted on

How To Send Your Feedback in Microsoft Office Applications?

Είστε ευχαριστημένοι με τις εφαρμογές του Microsoft Office και επιθυμείτε να τους το εκφράσετε; Δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι από κάποιες λειτουργίες στις Εφαρμογές Του Microsoft Office και θέλετε να τους πείτε την γνώμη σας; Έχετε μία ιδέα ή μία πρόταση σχετικά με τις εφαρμογές του Microsoft Office και θέλετε να τους τη μεταβιβάσετε και δεν γνωρίζετε πώς; Εδώ κάνει την εμφάνισή του η Αποστολή Σχολίων (Share Feedback) σε όλες τις εφαρμογές του Microsoft Office. Είναι μία πολύ απλή διαδικασία για να δείξουμε την ικανοποίησή μας ή τη δυσαρέσκειά μας ή μία ιδέα για το Office. Γιατί; Γιατί η γνώμη μας μετράει. Απλώς συνεχίστε να διαβάζετε την παρακάτω ανάρτηση, για να μάθετε Πώς Να Στείλουμε Τα Σχόλιά Μας Για Τις Εφαρμογές Του Microsoft; (How To Send Your Feedback in Microsoft Office Applications?).

Πώς Να Αποστείλετε Σχόλια Στη Microsoft

Τα Σχόλια (Feedback) που μπορούμε να μοιραστούμε με την Microsoft Office χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Για να βρούμε αυτές τις κατηγορίες θα πρέπει να ανοίξουμε μία εφαρμογή του Microsoft Office και να πλοηγηθούμε σε Προβολή (View) Backstage, και έπειτα από το πτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται να επιλέξουμε την κατηγορία Σχόλια (Feedback).

  • Αποστολή Χαμόγελου (Send A Smile): Μου Αρέσει Κάτι – Είναι Καλό Να Γνωρίζουμε Πότε Κάναμε Μία Θετική Αλλαγή (I Like Something – It’s Nice To Know When We’ve Made A Positive Change).
  • Αποστολή Συνοφρυωμένου Προσώπου (Send A Frown): Δεν Μου Αρέσει Κάτι – Εάν Κάτι Δεν Είναι Σωστό Θα Θέλαμε Να Το Γνωρίζουμε Ώστε Να Το Διορθώσουμε (I Don’t Like Something – If Something’s Not Right We’d Like To Know So We Can Fix It).
  • Αποστολή Πρότασης (Send A Suggestion): Έχετε Κάποια Ιδέα Για Μία Νέα Δυνατότητα ή Βελτίωση (I Have A Suggestion – Do You Have An Idea For A New Feature Or An Improvement?)

Στην παρακάτω εικόνα, έχω την εφαρμογή του Microsoft Word ανοιχτή, και έπειτα από το tab Αρχείο (File) έχω πλοηγηθεί σε Προβολή (View) Backstage. Αφού έχω βρεθεί σε Προβολή (View) Backstage, από το πτυσσόμενο μενού και από τα αριστερά έχω επιλέξει την κατηγορία Σχόλια (Feedback) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Έπειτα έχουμε τις επιλογές να επιλέξουμε και οι οποίες έχουν αναφερθεί πιο πάνω.

Feedback

Στην παρακάτω εικόνα, έχω την εφαρμογή του Microsoft Excel ανοιχτή, και έπειτα από το tab Αρχείο (File) έχω πλοηγηθεί σε Προβολή (View) Backstage. Αφού έχω βρεθεί σε Προβολή (View) Backstage, από το πτυσσόμενο μενού και από τα αριστερά έχω επιλέξει την κατηγορία Σχόλια (Feedback) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Έπειτα έχουμε τις επιλογές να επιλέξουμε και οι οποίες έχουν αναφερθεί πιο πάνω.

Feedback

Στην παρακάτω εικόνα, έχω την εφαρμογή του Microsoft PowerPoint ανοιχτή, και έπειτα από το tab Αρχείο (File) έχω πλοηγηθεί σε Προβολή (View) Backstage. Αφού έχω βρεθεί σε Προβολή (View) Backstage, από το πτυσσόμενο μενού και από τα αριστερά έχω επιλέξει την κατηγορία Σχόλια (Feedback) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Έπειτα έχουμε τις επιλογές να επιλέξουμε και οι οποίες έχουν αναφερθεί πιο πάνω.

Feedback

Στην παρακάτω εικόνα, έχω την εφαρμογή του Microsoft Outlook ανοιχτή, και έπειτα από το tab Αρχείο (File) έχω πλοηγηθεί σε Προβολή (View) Backstage. Αφού έχω βρεθεί σε Προβολή (View) Backstage, από το πτυσσόμενο μενού και από τα αριστερά έχω επιλέξει την κατηγορία Σχόλια (Feedback) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Έπειτα έχουμε τις επιλογές να επιλέξουμε και οι οποίες έχουν αναφερθεί πιο πάνω.

Στο Outlook, έχουμε και μία τέταρτη επιλογή και η οποία αναφέρει Διαβάστε Το Ιστολόγιο Του Outlook Για Να Μάθετε Πληροφορίες Σχετικά Με Τις Πιο Πρόσφατες Δυνατότητες Που Είναι Διαθέσιμες Στον Επιτραπέζιο Υπολογιστή Σας, Το Πρόγραμμα Περιήγησης Και Το Τηλέφωνό Σας (Read The Outlook Blog To Learn About The Newest Features On Our Desktop, On Our Browser and Our Phone).

Stay Connect With Outlook News

Στην παρακάτω εικόνα, έχω επιλέξει την εντολή Αποστολή Χαμόγελου (Send A Smile): Μου Αρέσει Κάτι (I Like Something), όπου και το παράθυρο εργασιών Σχόλια (Feedback) εμφανίζεται στα δεξιά της εφαρμογής. Σε αυτό το παράθυρο εργασιών μπορούμε να πληκτρολογήσουμε στην περιοχή κειμένου τι Μας Αρέσει (We Like). Μπορούμε επίσης να συμπεριλάβουμε ένα Στιγμιότυπο Οθόνης (Screenshot) εάν θέλουμε, ενεργοποιώντας το κουμπί ελέγχου δίπλα στην αντίστοιχη εντολή. Μπορούμε επίσης να ενεργοποιήσουμε το κουμπί ελέγχου δίπλα στην εντολή Μπορείτε Να Επικοινωνήστε Μαζί Μου Σχετικά Με Αυτά Τα Σχόλια (You Can Contact Me About This Feedback). Έπειτα συμπληρώνουμε την Ηλεκτρονική μας Διεύθυνση (Email) εάν θέλουμε και έπειτα πατάμε στο κουμπί Αποστολή (Submit) όταν έχουμε τελειώσει.

Feedback - I Like Something

Στην παρακάτω εικόνα, έχω επιλέξει την εντολή Αποστολή Συνοφρυωμένου Προσώπου (Send A Frown): Δεν Μου Αρέσει Κάτι (I Don’t Like Something), όπου και το παράθυρο εργασιών Σχόλια (Feedback) εμφανίζεται στα δεξιά της εφαρμογής. Σε αυτό το παράθυρο εργασιών μπορούμε να πληκτρολογήσουμε στην περιοχή κειμένου τι Δεν Μας Αρέσει (We Don’t Like). Μπορούμε επίσης να συμπεριλάβουμε ένα Στιγμιότυπο Οθόνης (Screenshot) εάν θέλουμε, ενεργοποιώντας το κουμπί ελέγχου δίπλα στην αντίστοιχη εντολή. Μπορούμε επίσης να ενεργοποιήσουμε το κουμπί ελέγχου δίπλα στην εντολή Μπορείτε Να Επικοινωνήστε Μαζί Μου Σχετικά Με Αυτά Τα Σχόλια (You Can Contact Me About This Feedback). Έπειτα συμπληρώνουμε την Ηλεκτρονική μας Διεύθυνση (Email) εάν θέλουμε και έπειτα πατάμε στο κουμπί Αποστολή (Submit) όταν έχουμε τελειώσει.

Feedback - I Don't Like Something

Στην παρακάτω εικόνα έχω ανοιχτή την εφαρμογή του Microsoft Word και έπειτα έχω επιλέξει την εντολή Αποστολή Πρότασης (Send A Suggestion). Αφού επιλεγεί, μεταφερόμαστε στην τοποθεσία ιστού Word για Windows – Επιτραπέζια Εφαρμογή (Desktop Application), Υποβολή Πρότασης (Suggestion Site). Εδώ απλώς πληκτρολογούμε μία Πρόταση (Suggestion) και έπειτα την καταχωρούμε. Τόσο απλό.

Send Your Feedback for Office

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, η Γνώμη Μας Μετράει. Η διαδικασία είναι πολύ απλή για την Αποστολή Σχολίων (Send Feedback) για ότι έχει να κάνει με τις Εφαρμογές του Microsoft Office.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το παρακάτω video που περιγράφει Πώς Να Στείλουμε Τα Σχόλιά Μας Για Τις Εφαρμογές Του Microsoft; (How To Send Your Feedback in Microsoft Office Applications?)

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube.

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s