Πώς Να Κάνουμε Χρήση της Εντολής Εισαγωγής Περιεχομένων Από Αρχείο στο Word;

Posted on

How To Add Files From Content in Microsoft Word?

Έχετε βρεθεί ποτέ στη θέση να Αναζητήστε (Find) και να Επαναχρησιμοποιήστε (Re-Use) μέρη ενός Εγγράφου (Document), μίας Εικόνας (Picture), ενός Πίνακα (Table) και άλλων περιεχομένων σε ένα ήδη ανοιχτό Έγγραφο του Word; Συνήθως ήταν μία χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία για να το επιτύχουμε, αλλά τώρα με τη χρήση της εντολής Εισαγωγής Περιεχομένων Από Αρχεία (Add Contents From Files) σε Έγγραφο (Document) του Word η διαδικασία έχει γίνει πολύ γρήγορη και απλή. Απλώς συνεχίστε να διαβάζετε την παρακάτω ανάρτηση, για να δείτε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το νέο χαρακτηριστικό.Χρήση της Εντολής Εισαγωγή Περιεχομένων Από Αρχείο

Θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Εισαγωγή (Insert) και έπειτα να εντοπίσουμε την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Περιεχόμενο (Content). Αφού εντοπιστεί, επιλέγουμε την εντολή που ονομάζεται Προσθήκη Από Τα Αρχεία (Add From Files), όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

Add From Files Content

Αφού επιλεγεί η εντολή Προσθήκη Από Τα Αρχεία (Add From Files), εμφανίζεται το πτυσσόμενο μενού, όπου και μπορούμε να επιλέξουμε από Προτεινόμενα Αρχεία (Recommended Files) και Εμφάνιση Περισσότερων Αρχείων (Show More Files), όπου μπορούμε να Βρούμε και να Επαναχρησιμοποιήσουμε Μέρη Εγγράφων Μέσα στον Οργανισμό μας (Re-Use Parts of Documents Within Our Organization)

Add From Files Content

Στην παρακάτω εικόνα, έχω επιλέξει την εντολή Εμφάνιση Περισσότερων Αρχείων (Show More Files) από το πτυσσόμενο μενού της εντολής Προσθήκη Από Τα Αρχεία (Insert From File). Επιλέγοντας την εντολή, εμφανίζεται απευθείας το Παράθυρο Εργασιών Εισαγωγή Από Αρχείο (Insert From File) στα δεξιά της οθόνης του Word.

Στο παράθυρο εργασιών Εισαγωγή Από Αρχείο (Insert From File), μπορούμε να πληκτρολογήσουμε στην Περιοχή Αναζήτησης (Search Area), αυτό το οποίο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και να το Aναζητήσουμε στο OneDrive και στο SharePoint.

Add From Files Content

Μπορούμε επίσης να διευκρινίσουμε ακόμα περισσότερο την αναζήτησή μας. Έχουμε τις επιλογές να Αναζητήσουμε (Search) και να κάνουμε Χρήση Αρχείων (Use Files) από Όλες Τις Τοποθεσίες (Locations), Εικόνες (Pictures), Πίνακες (Tables), Γραφήματα (Charts), Αντικείμενα (Objects), SmartArt και Διαφάνειες (Slides). Απλώς επιλέγουμε αυτό που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και είτε το Εισάγουμε (Insert) στο ήδη ανοιχτό Έγγραφο (Document) του Word, ή ανάλογα με το πώς θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε έχουμε την επιλογή να το Ανοίξουμε (Open) με την αντίστοιχη εφαρμογή.

Add From Files Content

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει Πώς Να Κάνουμε Χρήση της Εντολής Εισαγωγή Περιεχομένων Από Αρχείο; (How To Use The Add Files From Content In Microsoft Word).

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube.

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s