Πώς Να Εισάγεται Αρίθμηση Διαφανειών Σε Παρουσίαση Του PowerPoint;

Posted on

How To Quickly Add Slide Numbers In a PowerPoint Presentation?

Η διαδικασία Αρίθμησης Διαφανειών (Slide Numbers) σε μία Παρουσίαση (Presentation) του PowerPoint είναι απλή και γρήγορη. Όταν εισάγουμε Αρίθμησης Διαφανειών (Slide Numbers), αυτές θα εφαρμοστούν σε όλες τις Διαφάνειες (Slides) και θα συμπεριληφθούν στην καταμέτρηση Διαφανειών (Slide), συμπεριλαμβανομένου και οι Διαφάνειες (Slides) η οποίες είναι Κρυφές (Hidden). Η Αρίθμηση Διαφανειών (Slide Numbers) είναι στοιχεία ελέγχου του Υποσέλιδου (Footer). Δηλαδή, η Αρίθμηση Διαφανειών (Slide Numbers) θα εμφανίζονται σε όλες τις Διαφάνειες (Slides) της Παρουσίασης (Presentation), απλώς επιλέγοντας την εντολή Εφαρμογή Σε Όλες (Apply To All). Για να μάθετε Πώς Να Εισάγεται Αρίθμηση Διαφανειών Σε Παρουσίαση Του PowerPoint; (How To Quickly Add Slide Number In A PowerPoint Presentation?) συνεχίστε να διαβάζετε την παρακάτω ανάρτηση.

Πώς Να Εισάγεται Αρίθμηση Διαφανειών Στο PowerPoint

Θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Εισαγωγή (Insert) και έπειτα να εντοπίσουμε την περιοχή της κορδέλας στα δεξιά που ονομάζεται Κείμενο (Text) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Αφού την εντοπίσουμε, πλοηγούμαστε με το ποντίκι μας πάνω από το εικονίδιο που ονομάζεται Εισαγωγή Αριθμός Διαφάνειας (Insert Slide Number) όπως μπορούμε να δούμε και παρακάτω. Εδώ πληροφορούμαστε ότι μπορούμε Να Αριθμήσουμε Τις Διαφάνειές Στην Παρουσίαση Μας Για Εύκολη Αναφορά. Μπορούμε Επίσης Να Προσθέσουμε Τον Αριθμό Της Διαφάνειας, Κάνοντας Κλικ Σε Ένα Πλαίσιο Κειμένου Και Στη Συνέχεια Κάνοντας Κλικ Στην Επιλογή Αριθμός Διαφάνειας (Number The Slides in our Presentation For Easy Reference. We Can Also Add The Slider Number By Clicking On A Text Box, Then Clicking Slide Number).

How To Quickly Add Slide Number In PowerPoint

Αφού επιλέξουμε την εντολή Εισαγωγή Αριθμός Διαφάνειας (Insert Slide Number), εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Κεφαλίδα και Υποσέλιδο (Header And Footer), με την καρτέλα Διαφάνεια (Slide) ενεργοποιημένη όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Στο κάτω μέρος του παραθύρου διαλόγου, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ενεργοποιήσουμε την εντολή στα αριστερά της εντολής Αριθμός Διαφάνειας (Slide Number). Αφού ενεργοποιηθεί, μπορούμε να επιλέξουμε εάν θέλουμε τον Αριθμό Διαφάνειας (Slide Number) να εισαχθεί στην τρέχουσα Διαφάνεια (Slide) επιλέγοντας την εντολή Εφαρμογή (Apply) και εάν θέλουμε να εισαχθεί η Αρίθμηση Διαφανειών (Slide Numbers) σε όλες τις Διαφάνειες (Slides) επιλέγουμε την εντολή Εφαρμογή Σε Όλες (Apply To All).

How To Quickly Add Slide Number In PowerPoint

Στην παρακάτω εικόνα, παρατηρούμε τον Αριθμό Διαφάνειας (Slide Number) στο κάτω δεξιό μέρος της Διαφάνειας (Slide). Αφού εισαχθεί ο Αριθμός Διαφάνειας (Slide Number) στην Διαφάνεια (Slide), μπορούμε να το επιλέξουμε κάνοντας κλικ στο πλαίσιο συγκράτησης στο οποίο βρίσκεται ο Αριθμός (Number) και να το μετακινήσουμε οπουδήποτε θέλουμε μέσα στη Διαφάνειά (Slide) μας.

How To Quickly Add Slide Number In PowerPoint

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει Πώς Να Εισάγουμε Γρήγορα Αρίθμηση Διαφανειών Σε Μία Παρουσίαση Του PowerPoint; (How To Quickly Add Slide Numbers in a PowerPoint Presentation?)

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube.

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s