Πώς Να Αποστείλετε Μοντέλα 3D Σε Μηνύματα του Outlook;

Posted on Updated on

Microsoft Outlook Blog Banner

How To Send 3D Models in Email Message in Microsoft Outlook?

Ορολογία 3Δ – (Τριών Διαστάσεων): Περιγραφή περιοχής χώρου που έχει πλάτος, ύψος και βάθος

Τα Μοντέλα 3D (3D Models) είναι η επόμενη εξέλιξη των σχημάτων

Τώρα στο Microsoft Outlook, μπορούμε να Εισάγουμε Μοντέλα 3D (Insert 3D Models) σε ένα Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Email Message). Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Είναι σαν να κάνουμε εισαγωγή μίας απλής εικόνας στο Μήνυμά (Message) μας. Το μόνο «αρνητικό» είναι ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι ακόμα και εάν στείλουμε κάποιον ένα Μοντέλο 3D (3D Model) με το Μήνυμα (Message), ο παραλήπτης που θα λάβει το Μήνυμα (Message) δεν θα μπορεί να επεξεργαστεί το Μοντέλο 3D. Το Μοντέλο 3D μετατρέπεται σε απλή εικόνα αφού το στέλνουμε. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορούμε να αποστείλουμε ένα Μοντέλο 3D με ένα Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Mail Message) απλώς συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Πώς Να Στείλετε Μοντέλα 3D Σε Μήνυμα του Outlook

Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα Νέο Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (New Email Message), να συμπληρώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έπειτα να ενεργοποιήσουμε το Σώμα (Body) του Μηνύματος (Message), όπου και επιθυμούμε να εισάγουμε το Τρισδιάστατο Μοντέλο (3D Model). Έπειτα επιλέγουμε το tab Εισαγωγή (Insert) και εντοπίζουμε την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Απεικονίσεις (Illustrations) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Αφού εντοπίσουμε την περιοχή Απεικονίσεις (Illustrations), επιλέγουμε την εντολή Μοντέλα 3D (3D Models). Αφού επιλεγεί εμφανίζεται το πτυσσόμενο μενού όπου και μπορούμε να επιλέξουμε ένα Μοντέλο 3D (3D Model) είτε Από Αρχείο (From File) είτε Από Ηλεκτρονικές Πηγές (Online Sources).

How To Send 3D Models in Outlook

Στην παρακάτω εικόνα, έχω επιλέξει να Εισάγω (Insert) ένα Μοντέλο 3D (3D Model) από Ηλεκτρονικές Πηγές (Online Sources). Αφού επιλεγεί η εντολή εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Μοντέλα 3D Στο Internet (3D Models), όπου και τα Μοντέλα 3D (3D Models) είναι χωρισμένα σε διαφορετικές κατηγορίες. Για την ανάρτησή αυτή, στην παρακάτω εικόνα έχω επιλέξει την κατηγορία Vintage Cartoon.

Insert 3D Models in an Email Message

Στην παρακάτω εικόνα, έχω επιλέξει την κατηγορία Vintage Cartoon και έχω επιλέξει ένα από τα Μοντέλα (Models). Το σημάδι ελέγχου στην πάνω δεξιά γωνία του Cartoon υποδηλώνει ότι το συγκεκριμένο Cartoon θα εισαχθεί στο Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Email Message). Αφού έχω τελειώσει με την επιλογή του Μοντέλου 3D ή Μοντέλων 3D, απλώς πατάμε στο κουμπί Εισαγωγή (Insert) που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου διαλόγου Μοντέλα 3D.

How To Send 3D Models in Outlook

Το Μοντέλο 3D (Model 3D) έχει εισαχθεί στο σώμα του Μηνύματος (Message). Εφόσον εισαχθεί το Μοντέλο 3D (Model 3D), ενεργοποιείται και το tab Μοντέλο 3D (Model 3D) μαζί με όλες τις εντολές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Σε προηγούμενη ανάρτησή μου έχω περιγράψει τις διαθέσιμες εντολές που μπορούμε να επιλέξουμε από το tab 3D Model. Ανάρτηση που μπορεί κάποιος να βρει στον εξής σύνδεσμο: https://officesmart.wordpress.com/2017/11/07/%ce%ae-%ce%ad-3d-microsoft-office-365/

How To Send 3D Models in Outlook

Αφού έχουμε τελειώσει με την σύνθεση, την επεξεργασία και την μορφοποίηση του Μηνύματος (Messages), απλώς πατάμε στο κουμπί Αποστολή (Send) για να φτάσει το Μήνυμα (Message) στους παραλήπτες. Στην παρακάτω εικόνα, έχω στείλει το Μήνυμα (Message) στο δικό μου Γραμματοκιβώτιο και όπως μπορούμε να δούμε το Μοντέλο 3D είναι απλώς μία κανονική εικόνα. Δεν είναι πια Μοντέλο 3D (3D Model), εννοώντας ότι δεν υφίσταται πια tab Μοντέλο 3D (3D Model) για να το επεξεργαστούμε.

How To Send 3D Models in Outlook

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το video που περιγράφει Πώς Να Αποστείλετε Μοντέλα 3D Σε Μηνύματα του Outlook; (How To Send 3D Models in Microsoft Outlook).

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube.

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s