Πώς Να Επισημάνουμε Μηνύματα Ως Αναγνωσμένα Κατά τη Διαγραφή Στο Outlook;

Posted on

Microsoft Outlook Blog Banner

How To Automatically Mark Messages as Read When Deleted?

Όταν δεν διαβάζουμε κάποιο Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (E-mail Message) που έχουμε λάβει στο Outlook, ο Τίτλος (Title) του Μηνύματος (Message) και το ορατό Σώμα (Body) του Μηνύματος (Messages) που εμφανίζονται στα Εισερχόμενά (Inbox) είναι με Έντονη Γραφή (Bold). Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο Μήνυμα (Message) είναι Μη Αναγνωσμένο (Unread). Όταν κάνουμε Διαγραφή (Delete) του Μηνύματος (Message) χωρίς καν να το αναγνώσουμε, αυτό μετακινείται στο Φάκελο Διαγραμμένων (Deleted Items Folder). Τώρα η ένδειξη ότι το Μήνυμα (Message) είναι Μη Αναγνωσμένο (Unread), είναι ένας Αριθμός (Number) που βρίσκεται στα δεξιά του Φακέλου (Folder) των Διαγραμμένων (Deleted). Ο Αριθμός (Number) που εμφανίζεται εκεί, υποδηλώνει ότι υπάρχουν Μη Αναγνωσμένα Μηνύματα (Unread Messages) στο Φάκελο Διαγραμμένων (Deleted Folder). Για παράδειγμα, εάν δούμε τον Αριθμό 5 (Number 5) σημαίνει ότι υπάρχουν 5 Μη Αναγνωσμένα Μηνύματα (Unread Messages) στο Φάκελο Διαγραμμένων (Deleted Folder). Κάποιοι βρίσκουν αυτό το χαρακτηριστικό ενοχλητικό και κάποιοι άλλοι χρήσιμο. Για αυτούς που το βρίσκουν ενοχλητικό, υπάρχει στο Outlook μία ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε κατά την Διαγραφή Μη Αναγνωσμένων Μηνυμάτων Να Επισημαίνονται Αυτόματα ως Αναγνωσμένα (Automatically Mark the Messages As Read When We Delete Them). Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε την παρακάτω ανάρτηση.

Πώς Να Επισημάνουμε Μηνύματα Ως Αναγνωσμένα Κατά τη Διαγραφή Στο Outlook

Θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Αρχείο (File) για να περάσουμε σε Προβολή (View) Backstage, και έπειτα από τα αριστερά του πτυσσόμενο μενού να επιλέξουμε την κατηγορία Επιλογές (Options) από το πτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται στα αριστερά.

Mark Messages As Read When Deleted

Αφού επιλέξουμε την εντολή Επιλογές (Options) εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Επιλογές του Outlook (Outlook Options), όπως παρατηρούμε και στην παρακάτω εικόνα. Από το παράθυρο διαλόγου Επιλογές του Outlook (Outlook Options), επιλέγουμε την κατηγορία Αλληλογραφία (Mail) από τα αριστερά. Σε αυτήν την κατηγορία μπορούμε να Κάνουμε Αλλαγή Των Ρυθμίσεων Για Τα Μηνύματα Που Δημιουργείτε Και Λαμβάνετε (Change The Settings For Messages That We Create And Receive).

Mark Messages As Read When Deleted

Αφού επιλέξουμε την κατηγορία Αλληλογραφία (Mail) από το παράθυρο διαλόγου Επιλογές του Outlook (Outlook Options), πλοηγούμαστε στο μέσο του παραθύρου μέχρι που να εντοπίσουμε την περιοχή που ονομάζεται Άλλες (Other) όπως εμφανίζεται και παρακάτω.

Mark Messages As Read When Deleted

Στην περιοχή Άλλες (Other) της κατηγορίας Αλληλογραφίας (Mail), ενεργοποιούμε το κουμπί ελέγχου στα αριστερά της εντολή Σήμανση Μηνυμάτων Ως Αναγνωσμένων Κατά Την Διαγραφή (Mark Messages As Read When Delete). Αφού ενεργοποιηθεί, πατάμε στο κουμπί Οκ που βρίσκεται στο κάτω δεξιό μέρος του παραθύρου διαλόγου Επιλογές του Outlook (Outlook Options) για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις.

Αυτή είναι ολόκληρη η διαδικασία. Τόσο απλή.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει Πώς Να Επισημάνουμε Μηνύματα Ως Αναγνωσμένα Κατά τη Διαγραφή Στο Outlook; (How To Automatically Mark Messages As Read When We Delete Them in Microsoft Outlook?)

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στου YouTube.

YouTube Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s