Πώς Να Ορίσετε Ημερομηνία Λήξης Σε Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Στο Microsoft Outlook;

Posted on

Microsoft Word Blog Banner

How to Set An Expiration Date on a Email Message in Microsoft Outlook?

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να Στείλετε (Send) ένα Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (E-Mail Message) που να έχει χρονική διάρκεια Λήξης (Expiration); Γνωρίζατε ότι μπορούμε να ορίσουμε Ημερομηνία Λήξης (Expiration Date) σε Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (E-Mail Message) στο Microsoft Outlook; Με το ρυθμίσουμε ένα Μήνυμα (Message) να έχει Ημερομηνία Λήξης (Expiration Date) ωθούμε τους Παραλήπτες (Recipients) του Μηνύματος (Message) να μην χάσουν χρόνο απαντώντας στο Μήνυμα (Message) εφόσον παρήλθε η προθεσμία. Για να μάθετε πώς, απλώς συνεχίστε να διαβάζεται παρακάτω.

Πώς Να Ορίσετε Ημερομηνία Λήξης Σε Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Στο Microsoft Outlook

Πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα Νέο Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (New E-Mail Message) και έπειτα να επιλέξουμε το tab Επιλογές (Options) της κορδέλας. Αφού επιλεγεί, στο δεξιό μέρος εντοπίζουμε την περιοχή που ονομάζεται Περισσότερες Επιλογές (More Options) και έπειτα επιλέγουμε το βέλος που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα, όπου και ενημερωνόμαστε: Επιλογές Μηνύματος: Εμφάνιση Παραθύρου Διαλόγου Επιλογές Μηνύματος, Ώστε Να Μπορείτε Να Αλλάξετε Τις Επιλογές Για Προχωρημένους Για Αυτό Το Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, Όπως Την Κατηγορία Μηνύματος και Τις Ρυθμίσεις Ασφαλείας (Change Advanced Options for this E-Mail Message, such as the Message Category and Security Settings).

How to Set An Expiration Date on a Email Message in Microsoft Outlook?

Αφού επιλεγεί, εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες (Properties) όπου βρίσκονται διάφορες ρυθμίσεις που μπορούμε να κάνουμε και που έχουν σχέση με το Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (E-Mail Message), όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

How to Set An Expiration Date on a Email Message in Microsoft Outlook?

Όπως αναφέρθηκα και πιο πάνω, η ανάρτηση αυτή έχει σχέση με τις Επιλογές Παράδοσης (Delivery Options), έτσι λοιπόν στο κάτω μέρος του παραθύρου διαλόγου Ιδιότητες (Properties) βρίσκεται η περιοχή που ονομάζεται Επιλογές Παράδοσης (Delivery Options). Το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να ενεργοποιήσουμε το κουμπί ελέγχου στα αριστερά της εντολής Λήξη Μετά Τις (Expires After) και να ρυθμίσουμε την Ημερομηνία (Date) και την Ώρα (Time) που το Μήνυμα (Message) θα Λήξει (Expire) και πατάμε τέλος στο κουμπί Κλείσιμο (Close) που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία.

How to Set An Expiration Date on a Email Message in Microsoft Outlook?

Αφού στείλουμε το Μήνυμα (Message) και έχει Λήξει (Expired) αφού πέρασε και η Ημερομηνία (Date) και η Ώρα (Time), το Μήνυμα (Message) θα συνεχίζει να είναι ορατό στα Εισερχόμενα (Inbox), αλλά θα έχει μία Γραμμή Διαγραφής (Strikethrough). Θα μπορούμε ακόμα να το ανοίγουμε, αλλά η διαγραφή σημαίνει ότι το Μήνυμα (Message) είναι ξεπερασμένο και δεν έχει πλέον σχετικό.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει Πώς Να Ορίσετε Ημερομηνία Λήξης Σε Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Στο Microsoft Outlook; (How to Set An Expiration Date on a Email Message in Microsoft Outlook?

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube!!!

YouTube Channel

Leave a comment