Πώς Να Δείτε Τα Στατιστικά Στοιχεία Βιβλίου Εργασίας Στο Microsoft Excel;

Posted on

Microsoft Excel Blog Banner

How To View Workbook Statistics in Microsoft Excel?

Μόλις έχουμε δημιουργήσει ένα Βιβλίο Εργασίας του Excel και θέλουμε να έχουμε μία γρήγορη σύνοψη από τι αποτελείται το Βιβλίο Εργασίας (Workbook). Τι μπορούμε να κάνουμε; Εδώ κάνει την εμφάνισή του η εντολή Στατιστικά Στοιχεία Βιβλίου Εργασίας (Workbook Statistics), όπου και μπορούμε να επισκοπήσουμε απλά και γρήγορα τα Στατιστικά του Βιβλίου Εργασίας. Για να μάθετε πώς απλώς συνεχίστε να διαβάζεται την παρακάτω ανάρτηση.

Πώς Να Δείτε Τα Στατιστικά Στοιχεία Βιβλίου Εργασίας Στο Microsoft Excel

Στην παρακάτω εικόνα μπορούμε να δούμε το Φύλλο Εργασίας (Worksheet), που περιέχει δεδομένα, συναρτήσεις κτλ. Τώρα, πώς μπορούμε να δούμε με μία γρήγορη ματιά το τι περιέχει το Φύλλο Εργασίας (Worksheet);

How To View Workbook Statistics in Microsoft Excel?

Θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Αναθεώρηση (Review) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα, και από τα αριστερά της κορδέλας και στην περιοχή που ονομάζεται Γλωσσικός Έλεγχος (Proofing) να επιλέξουμε την εντολή Στατιστικά Βιβλίου Εργασίας (Workbook Statistics).

How To View Workbook Statistics in Microsoft Excel?

Αφού επιλέξουμε την εντολή Στατιστικά Βιβλίου Εργασίας (Workbook Statistics), εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Στατιστικά Βιβλίου Εργασίας (Workbook Statistics) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Το παράθυρο διαλόγου Στατιστικά Βιβλίου Εργασίας (Workbook Statistics) είναι χωρισμένο στα Στατιστικά (Statistics) του Τρέχον Φύλλου (Current Worksheet) και έχουμε τα Στατιστικά (Statistics) όλου του Βιβλίου Εργασίας (Workbook).

Για το Τρέχον Φύλλο (Current Sheet), έχουμε τα Στατιστικά (Statistics) για τα εξής: Τέλος του Φύλλου (End Of Sheet), Κελιά Με Δεδομένα (Cells With Data), Πίνακες (Tables), Τύποι (Formulas) και Γραφήματα (Charts). Για το Βιβλίο Εργασίας (Workbook), έχουμε τα Στατιστικά (Statistics) για τα εξής: Φύλλα (Sheets), Κελιά Με Δεδομένα (Cells With Data), Πίνακες (Tables), Τύποι (Formulas) και Γραφήματα (Charts).

How To View Workbook Statistics in Microsoft Excel?

Ένα πολύ χαρακτηριστικό για το όταν χρειαζόμαστε μια σύνοψη για το τι περιέχει το Βιβλίο Εργασίας (Workbook) μας.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει Πώς Να Δείτε Τα Στατιστικά Στοιχεία Βιβλίου Εργασίας Στο Microsoft Excel; (How To View Workbook Statistics in Microsoft Excel?)

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube!!!

YouTube Channel

Leave a comment